Coachsessies de veerkracht factoren

17 september 2020

Maakt het idee om terug naar kantoor te gaan je angstig? Of benauwd het je? Maak dan nu tijd voor jezelf en je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik help je graag om concrete stappen te zetten. Op basis van je persoonlijk Insights Discovery profiel gaan we aan de slag. Welke mindset heb je? Hoe ontwikkel je veerkracht? Welke factoren spelen hierbij een rol? Welke is voor jou het meest belangrijk om aan te werken om een positieve impact op je werk en je leven te hebben.

Coachsessies de veerkracht factoren

Het begint bij weten wie je bent en weten waar je goed in bent. Vervolgens gaan we verder het gesprek in op basis van de volgende factoren: Zelf-regie, vertrouwen in eigen kracht, selfcare, acceptatie, zingeving en purpose, improvisatie vermogen. Het hebben van relaties waar op je kan steunen en rekenen zowel in als buiten je familie speelt een belangrijke rol.

We maken een concreet actieplan om jouw veerkracht te ontdekken. Kies voor 4 flexibele (online) coachsessies die je naar eigen voorkeur indeelt. Pak nu de kans om tijd voor jezelf te nemen en de stap naar kantoor weer te zetten.

Samen kijken we per sessie waar en wanneer dit het beste uitkomt. Wil je sommige sessies liever offline volgen? Ook dit is mogelijk, bijvoorbeeld tijdens een natuurwandeling, op je werk of in een café onder het genot van een kopje koffie.

Boek 4 coach sessies van 5 kwartier voor € 600,- inclusief een persoonlijk Insights Discovery profiel, exclusief btw en eventuele reiskosten.

 

"I am not what happened to me, I am what I choose to become".

- Carl Jung