Heeft u inzicht in talent binnen uw organisatie?

18 december 2019

Of u nu een HR-manager, leidinggevende of een medewerker bent, Talent Manager biedt voor elk wat wils. Wilt u als HR of leidinggevende onder meer inzicht krijgen in de performance en potentie van medewerkers en heeft uw organisatie behoefte aan een doorlopende (digitale) feedback/gesprekscyclus? Ziet u de toegevoegde waarde van HR-analytics? Dan is Talent Manager wellicht iets voor u. Met ingebouwde methoden zoals o.a. Ninegrid, HR3P en ontwikkeling potentieel helpt Talent Manager uw organisatie en haar medewerkers verder te ontwikkelen en groeien. Daarnaast biedt Talent Manager medewerkers de mogelijkheid om de regie te voeren over hun eigen ontwikkeling en beoordeling. Zelfevaluatie, het inrichten van de gesprekscyclus, het beheren van functieprofielen, het creëren van teamanalyses, 360 graden feedback en het opstellen en uitzetten van ontwikkeldoelen- en acties behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Heeft u inzicht in talent binnen uw organisatie?

Is uw interesse gewekt? BuitenhekPlus neemt u graag mee in de wereld van Talent Manager. Meer weten over de Talent Manager, download hier de brochure of  bekijk de video

Talent Manager is zodanig in te richten dat het systeem aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Het leveren van maatwerk behoort hierdoor tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Probeer Talent Manager eens uit in een pilot.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Köhler via onderstaande contactgegevens.

Tel: 06 116 270 33 of per e-mail: kohler@buitenhekplus.nl