Hoe speel jij het spel?

19 October 2021

Het is dringen aan de top. Des te belangrijker om te weten wat jij wilt bereiken. En als je je doelen duidelijk hebt, dan is de kans groot dat je andere mensen tegenkomt met dezelfde doelstellingen. Die ook de leider van een interessant project of manager van een afdeling willen worden. Hoe bereik je dan toch je doelen? Dat begint met nadenken over hoe je het spel kan spelen.

Hoe speel jij het spel?

De volgende stap is het speelveld voor jezelf in kaart brengen, met wie heb je te maken, waar kun je invloed op uitoefenen en welke spelregels gelden er. Alleen de formele weg bewandelen is vaak niet het meest effectief. Bijvoorbeeld een plan indienen bij je leidinggevende. Soms is het inzetten van het informele netwerk een beter idee. Dus teken het krachtenveld eens, wie zijn je bondgenoten, wie zijn je tegenstanders. Welke belangen en drijfveren spelen er? Tekenen helpt bij het in kaart brengen en te overzien wie en wat je eventueel mist en wie voor jou van belang kunnen zijn. Dan kan het spel beginnen.


Wil je hier meer over weten? Tijdens het programma Leiderschap voor vrouwen gaan we aan de slag met hoe het spel te spelen, zonder je authenticiteit te verliezen. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragskenmerken en waarden en je leert hoe je deze effectief en op een krachtige manier kunt inzetten. Je kunt je nu aanmelden voor een van de volgende programma's begin 2022:

  • 19 januari en 2 februari óf
  • 16 februari en 2 maart

Locatie: Huizen, in een groene, rustige en sfeervolle omgeving aan de rand van het bos en de Limitische heide.

Kosten: De kosten voor deelname bedragen € 975,- exclusief BTW. 

De leiderschapsprogramma's zijn inclusief lunch, koffie en thee. Wil je meer informatie over het programma of wil je je aanmelden, stuur ons een e-mail via  info@buitenhekplus.nl.