Masterclass “De kracht van macht”

Datum 22 juli 2021
Tijdvak 14:00 - 17:00
Locatie midden in het land

Waar denk jij aan bij het woord 'macht'? Macht heeft vaak een negatieve connotatie. Met name vrouwen vinden het vaak lastig om over zichzelf te zeggen dat ze macht hebben. Zij denken eerder dat anderen macht hebben dan dat zij zelf machtig zijn. Macht is echter nodig om ervoor te zorgen dat je zaken voor elkaar krijgt. Of je nu adviseur bent, stafmedewerker of leidinggevende, zonder macht geen invloed. Er zijn verschillende vormen van macht. Tijdens de masterclass “De kracht van macht” zoomen we hier nader op in, behandelen we de verschillen tussen feminiene en masculiene waarden en ga je zelf aan de slag met vormen van persoonlijke macht die je kan inzetten, ongeacht je positie binnen de organisatie. 

Masterclass “De kracht van macht”

Doelgroep: vrouwen en mannen die aan de slag willen met hun persoonlijk leiderschap

Onderwerpen die in de masterclass aan de orde komen:

  • Vormen en rollen van macht
  • Invloed uitoefenen
  • Macht of gezag?
  • Feminiene en masculiene waarden

Waar loop je tegenaan in je dagelijkse werkzaamheden? Met deze dilemma's gaan we aan de slag en krijg je tools aangereikt om direct te oefenen en in de praktijk toe te passen.

De masterclass wordt begeleid door Madelon Barens en Rosita Kornaat.

De kosten voor deelname zijn € 120,-- p.p. exclusief btw.

Aanmelding kan door een e-mail te sturen naar info@buitenhekplus.nl met naam, functie, organisatienaam en factuuradres. Het is ook mogelijk de masterclass in company te organiseren.