Training leiderschap voor vrouwen

03 March 2021

BuitenhekPlus beschikt over de tools, trainingen en kennis om vrouwen bij het realiseren van hun ambities te helpen.

Als vrouw bezit je unieke talenten en inzichten. Om je te onderscheiden is het belangrijk deze te kennen en optimaal te benutten. Ontdek hoe jij binnen jouw organisatie het verschil kunt maken. Hoe speel je het spel binnen je organisatie, zonder je authenticiteit te verliezen en je doelen te bereiken. Tijdens de training Leiderschap voor vrouwen staat jouw persoonlijk leiderschap centraal. Wie je wilt zijn, wie je kunt zijn en wie je durft te zijn. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragskenmerken en waarden en je  leert hoe je deze effectief en op een krachtige manier kunt inzetten. De training is sterk gericht op de praktijk en helpt je bij het doorbreken van oude patronen en de wijze waarop jij jezelf kunt profileren. Op een manier die bij jou past.

Training leiderschap voor vrouwen

Voor wie?
De training is bedoeld voor vrouwen in of met ambitie voor een invloedrijke positie uit zowel profit- als non-profit organisaties en met een HBO/WO achtergrond.

De trainers
De training wordt gegeven door Madelon Barens en Rosita Kornaat. Madelon heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende posities in marketing & communicatie, traint en begeleidt vrouwen, directies en teams om beter met elkaar te communiceren en samen te werken en is gecertificeerd Master practitioner NLP en Insights Discovery®. Een echte mensenkenner, gaat meestal op haar intuïtie af bij zowel mensen als beslissingen, onafhankelijk en niet bang om “de weg van de meeste weerstand” te kiezen in het streven naar het beste resultaat. Rosita adviseert en begeleidt op alle niveaus organisaties op het vlak van organisatieontwikkeling, verandermanagement en strategisch HRM en geeft trainingen op zowel de inhoudelijke als meer aan de gedragsmatige kant, waaronder teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. Ze is resultaatgericht en weet mensen te enthousiasmeren en te activeren om zo het beste uit zichzelf te halen. Ze schroomt niet bestaande spelregels ter discussie te stellen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg.   

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata of heb je vragen, neem dan contact met ons op via info@buitenhekplus.nl.