Training Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

21 February 2022

Data:
30-03-2022      09:00 - 21:00 uur
06-04-2022      09:00 - 17:00 uur

Locatie:
Midden in het land

Training Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Als vrouw bezit je unieke talenten en inzichten. Om je te onderscheiden is het belangrijk deze te kennen en optimaal te benutten. Ontdek hoe jij binnen jouw organisatie het verschil kunt maken. Hoe speel je het spel binnen je organisatie, zonder je authenticiteit te verliezen en je doelen te bereiken. In deze training staat jouw persoonlijk leiderschap centraal. Wie je wilt zijn, wie je kunt zijn en wie je durft te zijn.

Op 30 maart start de eerstvolgende training Leiderschap voor vrouwen. Tijdens deze training krijg je inzicht in jouw persoonlijke gedragskenmerken en waarden, je leert hoe je deze effectief en op een krachtige manier kunt inzetten. De training is sterk gericht op de praktijk en helpt je bij het doorbreken van oude patronen en de wijze waarop jij jezelf kunt profileren. Op een manier die bij jou past.

Meer informatie over het programma lees je in onze brochure: https://www.buitenhekplus.nl/filemanager/uploads/BHP-LeiderschapVrouwen-flyerA4-2022.pdf

Ben je er ook  bij? Aanmelding kan door een e-mail te sturen naar info@buitenhekplus.nl. Het is ook mogelijk het leiderschapsprogramma in company te organiseren.