Leiderschapsprogramma voor vrouwen

Midden in het land

Als vrouw bezit je unieke talenten en inzichten. Om je te onderscheiden is het belangrijk deze te kennen en optimaal te benutten. Ontdek hoe jij binnen jouw organisatie het verschil kunt maken. Hoe speel je het spel binnen je organisatie, zonder je authenticiteit te verliezen en je doelen te bereiken. In deze training staat jouw persoonlijk leiderschap centraal. Wie je wilt zijn, wie je kunt zijn en wie je durft te zijn.

Leiderschapsprogramma voor vrouwen

Tijdens deze training krijg je inzicht in jouw persoonlijke gedragskenmerken en waarden, je  leert hoe je deze effectief en op een krachtige manier kunt inzetten. De training is sterk gericht op de praktijk en helpt je bij het doorbreken van oude patronen en de wijze waarop jij jezelf kunt profileren. Op een manier die bij jou past.

Trainers: Madelon Barens en Rosita Kornaat

Kosten: De kosten voor deelname bedragen € 975,- exclusief BTW. 
Dit is inclusief lunch op beide dagen en diner op de eerste dag.

Wil je meer weten? Klik dan op bijgaande link voor onze brochure: https://www.buitenhekplus.nl/filemanager/uploads/BHP-LeiderschapVrouwen-flyerA4-2022.pdf

Aanmelding kan door een e-mail te sturen naar info@buitenhekplus.nl met naam, functie, organisatienaam en factuuradres. Het is ook mogelijk het leiderschapsprogramma in company te organiseren.