Uitnodiging keukentafelgesprek op 7 november 2018

17-10-2018 • 131 keer gelezen

Na de transitie in het sociaal domein geven veel gemeentelijke organisaties aan nog maar aan het begin van de transformatie te staan, om echt de lokale vruchten te plukken, de kosten in de hand te houden en de gewenste zorg en dienstverlening te leveren. Veel organisatie-,inrichting en -verandervragen liggen er op het bordje van afdelingsmanagers en directeuren sociaal domein. Aanleiding voor ons om vanuit ons netwerk een ronde tafel bijeenkomst te organiseren, na eerdere workshops rondom wendbaarheid en zelfsturing. In dit geval een "keukentafelgesprek" met directeuren en managers op deze werkvelden, die in een open en vertrouwelijke setting deze thema's onder elkaar willen bespreken, gefaciliteerd door BuitenhekPlus. Doel is elkaars inzichten vergroten en contacten op te doen.

Integraal werken in het sociaal domein is één van de hoofdonderwerpen van de middag en denk daarbij aan aansluiting beleid en uitvoering, integrale toegang, houding en gedrag in de uitvoering, financiering en structuurinrichting.

Wil jij ook deelnemen? Je bent van harte uitgenodigd, want er is nog ruimte voor meer deelnemende organisaties.

Praktische informatie

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 7 november 2018 van 12:30 tot 16:00 uur. Gastorganisatie voor deze middag is de BAR-organisatie, bij Marlies Wolberink, domeindirecteur maatschappij. De locatie is de raadzaal en het adres is Binnenhof 1 in Barendrecht.

We starten met een inlooplunch en na afloop is er ook gelegenheid om na te praten. We zullen een interactief programma ontwikkelen en gaan uit van een kleine setting met maximaal 12 tot 15 deelnemers.

Je kunt je interesse kenbaar maken via info@buitenhekplus.nl. Deelname is kosteloos. BuitenhekPlus behoudt zich het recht voor een selectiete maken van aanmeldingen. De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Rachida Moreira Figueiredo, adviseur BuitenhekPlus met achtergrond in het sociaal domein, onder meer als afdelingshoofd en Bert Berghuis, adviseur BuitenhekPlus begeleidt vanuit maatschappelijke interesse veel gemeentelijke organisaties bij organisatieontwerp- en ontwikkeling met in begrip van HRM know how.