Leiderschap voor vrouwen

Gelukkig zien we steeds vaker vrouwen in leidinggevende functies, toch vormen zij nog steeds een ruime minderheid. Jammer, want vrouwen hebben ‘andere’ leiderschapskwaliteiten. ‘Bij BuitenhekPlus is de verhouding man/vrouw al jaren in balans’, aldus Eddy Buitenhek. ‘Een bewuste keuze en nooit spijt van gehad. Een gelijkwaardige balans tussen feminien en masculien, dat is wat wij iedere organisatie gunnen en adviseren, vandaar dit initiatief’.

Een platform plus nieuwsbrief. Voor vrouwen die een stap vooruit willen zetten, door willen groeien naar leidinggevende functies of daar al zijn. Met periodiek een interview, een informatief gesprek met een vrouw die wij als voorbeeld zien. Ter inspiratie. Daarnaast beschikt BuitenhekPlus over de tools, trainingen en kennis om vrouwen bij het realiseren van hun ambities te helpen.

Leiderschap voor vrouwen. Meer weten over dit initiatief en de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Rosita Kornaat.

Leiderschap voor vrouwen, een platform plus nieuwsbrief.

Leiderschap voor vrouwen, een platform plus nieuwsbrief. Een initiatief van organisatieadviesbureau BuitenhekPlus, Rosita Kornaat en Madelon Barens.

Blijf op de hoogte over dit onderwerp door te abonneren op onze nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerelateerde berichten

Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

11 februari 2020

Doelgroep: Speciaal voor vrouwen in of met ambitie voor een invloedrijke positie, heeft BuitenhekPlus in samenwerking met BarensConsultancy een tweedaagse training ontwikkeld. De training is bedoeld voor vrouwen uit zowel profit-als non-profit organisaties met een HBO/WO achtergrond. De groep zal bestaan uit maximaal 12 vrouwen en 2 trainers.

Als vrouw bezit je unieke talenten en inzichten. Om je te onderscheiden is het belangrijk deze te kennen en optimaal te benutten. Ontdek hoe jij binnen jouw organisatie het verschil kunt maken. Hoe speel je het spel binnen je organisatie, zonder je authenticiteit te verliezen en je doelen te bereiken. In deze training staat jouw persoonlijk leiderschap centraal. Wie je wilt zijn, wie je kunt zijn en wie je durft te zijn.

Tijdens deze training krijg je inzicht in jouw persoonlijke gedragskenmerken en waarden, je  leert hoe je deze effectief en op een krachtige manier kunt inzetten. De training is sterk gericht op de praktijk en helpt je bij het doorbreken van oude patronen en de wijze waarop jij jezelf kunt profileren. Op een manier die bij jou past.

Lees hier PDF voor meer informatie.