25 jaar BuitenhekPlus

03 oktober 2019
Eddy Buitenhek

Zilveren Jubileum

BuitenhekPlus bestaat in september 2019 25 jaar. Ons jubileumjaar moet een bijzonder jaar worden. Vol nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en met nieuwe collega's. Maar ook voortbouwend op het goede dat we in een kwart eeuw hebben bereikt en de vertrouwde gezichten die daar bij horen.

25 jaar BuitenhekPlus

Eerst gaan we op stap. Met alle medewerkers naar London. Dat betekent dat we 18 en 19 oktober onze handen van de toetsenborden halen en de zakelijke smartphones thuis blijven (behoudens misschien een enkele smokkelaar....). What happens in London, stays in London: helaas voor u. Wat u wel mee kunt krijgen: In het na- en voorjaar komen we met een gevarieerd nieuw aanbod van workshops, meet & greet sessies, ronde tafels en trainingen op de markt. Daarbij laten we ons steeds inspireren door de meest actuele thema's en ontwikkelingen. Houd de agenda op onze website in de gaten! Zie www.buitenhekplus.nl/agenda

Uiteraard blijft maatwerk natuurlijk onze passie. Samen met de klant zoeken naar vernieuwende oplossingen voor bedrijfsoptimalisatie door middel van Change, Performance, HR-Development, Training en Interim-management. En ook in de komende 25 jaar zullen we dit pad niet verlaten. Een pad dat ons gebracht heeft tot waar we nu zijn. Daar zijn we trots op. En het geeft ons voldoening en inspiratie! 

Maar ook onze producten worden continu vernieuwd. HR21 (sectorale functiewaarderingssysteem Gemeenten) is voorzien van een frisse look & feel en er wordt round-the-clock gewerkt aan uitbreiding van de functionaliteiten. Voor de gebruikers van RATO (functiewaarderingssysteem voor profit en non-profit) is nu een online versie beschikbaar met geavanceerde toepassingen. En BuitenhekPlus is vanaf september exclusief aanbieder van de licenties op OFS (ODRP-versie 2011). Gebruikers worden daarover binnenkort actief geïnformeerd. En uiteraard blijven wij ook onze FUWA-MET klanten op oude voet bedienen. Op het gebied van beloning en performance dus voor ieder wat wils.

Ook met Talentontwikkeling blazen wij in een moderne bus. Onze Talentmanager is de aanjager voor het goede gesprek en de ontwikkeling van medewerkers. Om een blik te werpen in de mogelijkheden van de Talentmanager hoeft u alleen te bellen met Rob Köhler (06-11627033). Hij kan in een online demo laten zien waar voor u de meerwaarde zit. En de auto kan op de parkeerplaats blijven......, lekker duurzaam bezig dus. Voor organisaties in transitie bieden wij sinds kort de tool BRS aan. Met BRS kunt u het hele proces van belangstelling tot en met definitieve plaatsing nu online faciliteren. Geen gehannes meer met Excell, transcripten en verslagen, invoegen en brieven maken. Alles in één systeem. Gemak dient de mens en organisatie.

Benieuwd naar wat er nog meer gaat komen in dit jubileumjaar? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief op onze Tinderpagina, bel of houd de website in gaten. We hebben nog 25 jaar te gaan! Maar eerst even los in London........