En dan is het zo ver...

22 juni 2020
Bregje Flos

En dan is het zo ver...donderdag is mijn laatste werkdag bij BuitenhekPlus! Na bijna 18 jaar ga ik 'het nest van BuitenhekPlus' verlaten! Mijn eerste baan waar ik zowel inhoudelijk als persoonlijk veel geleerd heb!

 

En dan is het zo ver...

Bijna een jaar geleden ben ik terugverhuisd naar mijn geboortestad Venlo, na 17 jaar Amsterdam! Ik krijg vaak de vraag 'waarom doe je dat?' en 'kan je wel wennen?'. Nu kan ik dat proberen uit te leggen maar Lex Uiting heeft dit gedaan toen hij Prins carnaval werd van Venlo in 2017. Hij beschrijft het precies in zijn liedje 'Noa 't zuuje'. Voor de liefhebber en voor wie nieuwsgierig is: https://www.youtube.com/watch?v=35rAGVmpcAU

Er is vast op internet een vertaling te vinden van het liedje. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, is een meer algemeen bekende uitspraak die er wellicht, in positieve zin, bij in de buurt komt. Ik wilde graag na 17 jaar in Amsterdam gewoond te hebben, weer dicht bij mijn familie en oude bekenden wonen en heb deze stap vorige zomer gezet. Appartement in Amsterdam verkocht en een nieuw huis in Venlo gekocht! Overigens niet met de intentie om een andere baan te zoeken.

Per toeval kwam ik in februari uit bij de vacature bij de gemeente Venlo: Coördinerend beleidsadviseur P&O! De linkingpin tussen directie, strategisch adviseur P&O en team P&O. De HRagenda is bepaald en die moet samen met de beleidsadviseurs vertaald worden naar beleid en uitvoering. Een leuke en mooie uitdaging en een stuk dichter bij huis! 

Ik heb heel veel zin om (weliswaar indirect vanuit P&O) een bijdrage te mogen gaan leveren aan de leefbaarheid en veiligheid van 'het stedje van lol en plezeer'......de bijnaam van de gemeente Venlo!  

Ik wil graag mijn collega's, klanten, partners van BuitenhekPlus en in bijzonder Eddy Buitenhek bedanken voor de afgelopen jaren! Een bijzondere tijd waar ik met veel plezier op terug kijk! 

Alle goeds en we houden contact!

Bregje Flos