GVB winnaar HR Proffie 2016!!

05 april 2017
Bregje Flos

Gisteravond was ik namens BuitenhekPlus aanwezig bij de feestelijke uitreiking van de HR Proffie 2017. De HR Proffie is de vakprijs voor de organisatie met het meest innoverende HR beleid en werd inmiddels al voor de 17e keer uitgereikt. Dit jaar waren de gemeente Capelle aan den IJssel, ING, Zorgfederatie Oldenzaal en Sligro genomineerd. Organisaties uit verschillende sectoren met verschillende businessmodellen, producten- en dienstenportfolio's en uiteenlopende kansen en uitdagingen. Alle organisaties hebben echter gemeen dat ze bezig zijn met vernieuwing van HR beleid en -praktijk.

In een intensief proces is door een vakjury gekeken naar het HR beleid van de genomineerde organisaties. Daarbij is gekeken naar de effectiviteit en de samenhang tussen de organisatiecontext, de HR strategie en HR praktijk. Zowel management, HR als OR van de genomineerde organisaties zijn betrokken bij het onderzoek van de vakjury. Gisteravond was de feestelijke uitreiking en bekendmaking van de award! BuitenhekPlus is ambassadeur van de HR Proffie. Aan tafel met verschillende klanten en relaties hebben we genoten van een inspirerende avond onder het genot van een hapje en een drankje!
Erg leuk om aanwezig te zijn en zeker de moeite waard om vanuit het perspectief van BuitenhekPlus na te denken wie wij volgend jaar kunnen nomineren! Mocht je nu denken: onze organisatie verdient het ook om voor ons HR beleid/visie/praktijk in het zonnetje gezet te worden, laat het dan weten! Ik kom graag in contact!

Bregje Flos (06 22 69 47 23)