Terug op het nest!

30 March 2021
Bregje Flos

Ruim 8 maanden geleden nam ik het besluit om BuitenhekPlus te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij de gemeente Venlo. Ik verliet het spreekwoordelijke nest om mijn vleugels uit te slaan en ik ruilde mijn externe adviseursrol in voor een interne adviesfunctie. 

Terug op het nest!

Nu ruim 8 maanden later keer ik weer terug op het nest bij BuitenhekPlus. Ik heb veel geleerd afgelopen tijd bij de gemeente Venlo. Onder andere ook dat het externe adviesvak op dit moment het beste bij me past. Ik wil gemeente Venlo bedanken voor de afgelopen tijd en gelukkig nemen we niet helemaal afscheid van elkaar. Ik blijf de gemeente Venlo als extern adviseur ondersteunen. Maar....er is ook ruimte voor nieuwe en andere dingen in mijn agenda. Ik heb heel veel zin om 6 april weer als extern adviseur aan de slag te gaan bij BuitenhekPlus. Benieuwd naar wat ik te bieden heb? Klik dan door naar mijn persoonlijke profiel https://www.linkedin.com/in/bregjeflos/ of neem contact met me op via 06 86 87 01 52 of flos@buitenhekplus.nl.